Festmenukort

Inspiration til din fest

Allan Sørensen
Køkkenchef, Hornstrup Kursuscenter

Vores dygtige folk i køkkenet har udvalgt en række retter som kan indgå i en 3 retters festmenu eller fungere som inspiration til en festbuffet. Hvis I har særlige ønsker til forplejningen i forhold til børnemenuer, vegetarretter, eller andre ønsker, så tag dem endelig med til det indledende møde med vores køkkenchef.

FORRET

Fermenteret svinemørbrad
hyben – chutney – spire

Laks fra egen rygeovn
creme – radise – rugcrumble

Lavtilberedt laks
Edamame – salturt

Unghaneterrine
æble – ærteskud – knas

HOVEDRET

Variation af kalv

filet – spidsbryst i sprødt - grønt

Rosmarinlam
røde perleløg – ærtepure - rosmarinsky

Hopballe kylling
urtekrumme – saltbagt koldselleri – hasselnød

Frilandsgris & kæbe
bryst med svær – svinekæbe – ratatouille – mørk øl

DESSERT

Rabarbertrifli

chili – bagt hvid chokolade – rabarberchips

Regnbueis a´la Hornstrup
jordbær – vanilje – chokolade – twill

Chokobombe
valdemarkage – havtornis – pistaciekrokant

Citrontærte
marengs – citronsukker - jernurt

Inspiration

Vinkort & bobler

På Hornstrup Kursuscenter holder vi meget af god vin og vi holder særligt meget af festlige bobler.
Har du særlige ønsker, som ikke fremgår af vinkortet, så hjælper vi også med det!

Læs mere

Overnatning & morgenmad

"Morgenmadsbuffeten er tit der, hvor nogle sparer, men på Hornstrup var det som om, man prøvede at overgå aftenens festmåltid"

Læs mere

Morten & Kristinas bryllupsfest

"I det hele taget oplevede vi en stor imødekommenhed og vi er meget positivt overraskede over, hvordan alle på Hornstrup har været med til at gøre det til vores fest og ikke bare endnu en fest"

Læs interview

Festarrangement

Et godt festarrangement handler om at få matchet rammerne, menuen, vinen og prisen på en måde, så det matcher jeres forventninger. Og på Hornstrup får I noget for pengene!

Læs mere