En opskrift på bastognetærte

Som vi kan li´den på Hornstrup

Allan Sørensen
Køkkenchef, Hornstrup Kursuscenter

INGREDIENSER
Bastognetærte

Bund

  • 150 g smør
  • 50 g sukker
  • 1 pk Bastognekiks


Marengs

  • 2 æggehvider
  • 1 lille kn.sp.salt
  • 130 g sukker

Topping

  • 2 dl piskefløde
  • En passende mængde bær eller kompot
  • Sukker 

 

 

Sådan gør du!

Bund
Kiks knuses og blandes med sukker. Smørret smeltes og det hele blandes sammen. Springform smøres og massen presses ned i formen og glattes ud.

Marengs
Æggehviderne piskes stive med salt. Herefter piskes sukker i lidt efter lidt, til massen er helt glat og stiv. Spredes ud over kiksemassen i springform. Tærten bages i ovn ved 160 grader i ca. 20 min. eller til tærten er lysebrun.

Topping
Fløden piskes stiv og bredes ud over kagen.
Bærrene lægges øverst på flødeskummet.

Velbekomme!

Du kan variere denne opskrift alt efter hvilke bær og frugter du har.

 

Inspiration

Kringle

En dejlig lun kringle til kaffen.

Så fås det vist ikke meget bedre.

Hér får du ingredienserne til Hornstrups kringle a´la Annia.

Men opskriften er hemmelig...


Læs mere

Hold fest på Hornstrup

Hornstrup er blevet opdaget som feststed! Læs om menuer, vin og bobler og overnatning.

Og få et par gode historier fra brudepar på Hornstrup.

Læs mere

Dagmøde priseksempel

4 stjernede mødefaciliteter, god forplejning og fri adgang til frugt, kaffe, te og isvand hele dagen.

God central beliggenhed.


Hér får du et priseksempel på et heldagsmøde 9.00-17.00.

 

Læs mere

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os