En opskrift på Bircher müsli

Som vi kan li´den på Hornstrup!

Allan Sørensen
Køkkenchef, Hornstrup Kursuscenter

INGREDIENSER
Bircher müsli
(5 små skåle)

  • 1,5 dl havregryn
  • 1,5 dl æblejuice
  • 1 dl græsk yoghurt

 
Derudover kan du eksempelvis bruge:

  • æble
  • nøddeflager
  • kokos
  • mandelflager 

Sådan gør du!

Havregryn, youghurt og æblejuice blandes i en skål aftenen før müslien skal spises og stilles på køl.

Næste morgen vendes en eller flere af flg. muligheder i.
1 revet æble
1 lille håndfuld nøddeflager
1 lille håndfuld kokos
1 lille håndfuld mandelflager
o.s.v.

Serveres i små skåle og pyntes af med f.eks. nøddeflager og friske blåbær.
Rosiner, soltørrede frugter/bær kan også anvendes.

Hvis du vil have en friskere udgave, så tilføj evt lime eller citronsaft i køleskabsblandingen. 


Velbekomme!


Schweizerne kan andet end chokolade og ost!
Müsli blev faktisk opfundet i Schweiz af lægen Maximilian Bircher-Benner, der levede fra 1867 til 1939, og Bircher-Benner var en pioner indenfor ernæringsforskning.
Denne Bircher Müsli opskrift er baseret på havregryn, æblejuice, yoghurt, æble og kokos. Men der findes et utal af varianter. Prøv at google "bircher müsli".

Inspiration

Edamamefalafel

Edamaebønner kender de fleste som tilbehør til sushi eller som ingrediens i en lækker salat.

 

Men hér bliver de brugt til lune falafelkugler som er knasende sprøde udenpå og dejligt grønne indeni.

Få opskriften

Dagmøde priseksempel

4 stjernede mødefaciliteter, god forplejning og fri adgang til frugt, kaffe, te og isvand hele dagen.

God central beliggenhed.


Hér får du et priseksempel på et dagmøde 9.00-17.00.

 

Læs mere

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os