En opskrift på brunkager

Som vi kan li´dem på Hornstrup!

Fru Rasmussen
Kok, Hornstrup Kursuscenter
Denne opskrift på "brune kager" er oprindeligt præsenteret af Kirsten Hüttemeier. Og du skal ikke snyde dig selv for videoen, hvor Hüttemeier på fineste vis gennemgår opskriften.

INGREDIENSER
Ca. 60-100 stk.

  • 200 g sukker

  • 200 g smør (Brug rigtigt smør)

  • 1 dl sirup (Mørk)

  • 1 tsk. stødt ingefær

  • 3 tsk. stødt kanel

  • 2 tsk. stødt nelliker

  • 300 - 325 g mel

  • 1 strøget tsk. natron

  • 100 - 125 g mandler (hakket/skal ikke smuttes)

Kirsten Hüttemeier var ikke vild med ingefær, men du kan evt tilføre 1-2 tsk ekstra ingefær efter egen smag.

Sådan gør du!

Smør (blødt, sukker,sirup og krydderier røres sammen.

Mel, natron og hakkede mandler røres i. Hold lidt mel tilbage.

Dejen æltes med det ekstra mel og formes til 2 ruller ca. 5 cm tykke.

Dejen stilles koldt i nogle timer.

Dejen skæres i tynde skiver og bages midt i ovnen ved 200 grader i 5 minutter.

Du kan gemme dejen i køleskabet og du kan også fryse den ned.

Velbekomme og glædelig jul!

Demonstration ved Hüttemeier

Inspiration

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os

Case Sydbank

"God sparring fra Hornstrup, der er gode til at tænke kreativt og stille de rigtige spørgsmål".


40 deltagere på arbejdsmiljøkonference i to dage. Vi talte med tovholder Peter Draborg.

 

Læs mere

Teambuilding

Teambuilding behøver ikke tage en weekend og koste kassen.
Men det skal give mening!

Vi har idéerne og værktøjerne.
Og vi kender også nogle dygtige folk.

 

Læs mere