En opskrift på chokomüslihapsere

Som vi kan li´ dem på Hornstrup!

Allan Sørensen
Køkkenchef, Hornstrup kursuscenter

INGREDIENSER

  • 125 g smør

  • 140 g havregryn

  • 125 g sukker

  • 100 g groft hakkede nødder

  • 1 dl solsikkekerner

  • 2 spsk sirup

  • 1-2 spsk fløde

  • 200 g mørk chokolade

Sådan gør du!

Smelt smøret i en gryde til det bliver blødt.

Bland alle ingredienserne i gryden, undtagen chokoladen.
Lad massen smelte sammen til en dej. Det kan godt se lidt underligt ud...men den er god nok...bare følg denne opskrift:)

Put dejen i en bradepande ca. 25 x 35 cm og bag kagen ved 175 º i ca. 20-25 min.

Smelt chokoladen i et vandbad.
Den skal være klar når kagen skal ud af ovnen.

Efter kagen har bagt, kommes den smeltede chokolade på kagen og kagen skæres ud i små tern ca. 2 x 2 cm mens den stadig er varm.

Lad chokomüslihapserne blive kolde og nyd dem.

Velbekomme!

TIP: Du kan evt. pynte med hakkede pistacienødder e.l.

 

Inspiration

Bastognetærte

Mums!

Det er bastognekiks som er kernen i denne skønne kage.

Og med en masse bær på toppen, så er det jo nærmest en vitaminbombe af en kage...

Få opskriften

Mads & Dorthes bryllupsfest

"Meget professionelt. Vi blev hele tiden mødt med muligheder fremfor begrænsninger. Man føler en oprigtig interesse i at skabe de perfekte rammer og man bliver mødt med varme"

Læs interview

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os