En opskrift på hjemmelavet müsli

Som vi kan li´den på Hornstrup!

Allan Sørensen
Køkkenchef, Hornstrup Kursuscenter

INGREDIENSER

  • 1/2 l Cornflakes
  • 3 dl havregryn

  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl hvedeklid

  • Nødder efter behag
  • Rosiner efter behag

  • 1/3 bøtte honning

Sådan gør du!

Honning smeltes i en pande ved rimelig høj varme.

Alle ingredienser undtagen rosiner hældes på panden, og der slukkes for den. Der røres rundt.

Müslien hældes i et ovnfast fad og sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 5-10 min.

Hold øje og rør rundt.

Efter afkøling tilsættes rosiner.

Velbekomme!

Du kan variere denne opskrift efter smag.
Tilsæt de nødder og kerner som du bedst kan lide.
Brug evt. hakkede abrikoser eller tranebær i stedet for rosiner.

Inspiration

Bircher müsli

En overraskende frisk start på dagen.

 

Der findes mange opskrifter på Bircher müsli.

Vi laver den klassiske udgave til morgenbordet på Hornstrup.

Få opskriften

Festarrangement

Et godt festarrangement handler om at få matchet rammerne, menuen, vinen og prisen på en måde, så det matcher jeres forventninger. Og på Hornstrup får I noget for pengene!

Læs mere

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os