En (næsten) opskrift på kringle

Som vi kan li´den på Hornstrup!

Allan Sørensen
Køkkenchef, Hornstrup Kursuscenter

Uhmmmm....

En dejlig lun kringle til kaffen. Så fås det vist ikke meget bedre. Og særligt ikke, når kringlen er hjemmebagt og fuldstændig old-school.

Det er vores tidligere kollega, Annie, som lod en seddel ligge med et notat om ingredienserne til hendes legendariske kringle.

Raketvidenskab er det jo ikke, men når selv Søren Ryge har rost kringlen, så må det være fordi den er lavet med kærlighed. Og det er jo også en slags opskrift.

Tja...fremgangsmåden...der må du prøve dig frem.
Og du kan sagtens bruge mandelsplitter:)

Held og lykke!

Ingredienser

Inspiration

Ingefærshot

I gamle dage stod der Fernet Branca og Gml. Dansk på morgenbordet!

 

Men tiderne skifter og nu får gæsterne et ingefærshot i stedet for!

Få opskriften

"Neurogastronomi"

Klogebog og kogebog!
379,- pr. stk.


Kom med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser.

Køb bogen!

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os