En opskrift på ørredmousse

Som vi kan li´den på Hornstrup!

Allan Sørensen
Køkkenchef, Hornstrup Kursuscenter

 INGREDIENSER

  • 200 g røget ørredfilet, hakket i tern

  • 0,5 dl cremefraiche 38 %
  • 0,5 dl mayonnaise

  • 50 g kapers
  • 1 æble, i tern
  • 1 rødløg, hakket
  • Salt/peber

 

Ørred er måske ikke lige det, der står øverst på listen over frokostfavoritter i det danske hjem. Men fisken er faktisk i familie med laksen, og indeholder ligeledes alt det gode omega-3 fedtsyrer. Ørred sælges oftest røget som fileter på ca. 200 g.
Allan Sørensen, køkkenchef, Hornstrup Kursuscenter

Sådan gør du!

Dressingen røres med øvrige dele hakkes fint og vendes i.

Moussen har godt af at stå på køl og trække små og få en fast konsistens.

Ørredmousse kan sagtens tilberedes dagen før.

Velbekomme!

Du kan sagtens variere denne opskrift. Prøv f.eks. at bruge laks eller makrel i stedet for ørred.

Inspiration

Spicy meatballs

Kødboller fortjener et comeback.


Godt krydrede, saftige og tilberedt med masser af kærlighed!

Få opskriften

Hold fest på Hornstrup

Hornstrup er blevet opdaget som feststed! Læs om menuer, vin og bobler og overnatning.

Og få et par gode historier fra brudepar på Hornstrup.

Læs mere

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os