På Hornstrup gør vi det vi er gode til

Vi blander os indenom!

Og det er heldigvis noget som både vores gæster og omverdenen lægger mærke til. Hornstrup Kursuscenter har i flere år modtaget DKBS Award "Årets Konferencecenter" baseret på gæsternes evalueringer. Og der har været flere flotte anderkendelser af et vedholdende fokus på udbytterige processer og Return on Meeting Investment. Men i bund og grund handler det om et værtskab baseret på åbenhed, nærvær og deltagelse. På Hornstrup vil gæsten og kunden altid blive mødt med en oprigtig interesse og et ønske om at gøre opholdet så behageligt og meningsfuldt som muligt. Og i løbet af hele 2018 har gæsterne evalueret Hornstrups værtskab til et gennemsnit på 9,3 på en skal fra 1-10! 

DKBS Award Årets Konferencecenter

For 5. gang i streg modtager Hornstrup prisen som "Årets Konferencecenter", i konkurrence med mere end 70 af branchens bedste mødesteder. Gæsternes evalueringer afgør, hvem der skal modtage prisen. 

Læs mere

MPI Award Årets Mødested

Hornstrups første store skalp! MPI Award "Årets Mødested" blev givet for Hornstrups arbejde med at sætte fokus på og facilitere udbytterige processer. Overrakt af Kristian Guldager fra Kursuslex.

Læs mere

DEMA Nominee Front Runner of The Year

Med prisen "Frontrunner of the year" vil DEMA sætte fokus på personer, som bidrager til mødebranchens udvikling med videndeling og passion. Martin Monberg fra Hornstrup fik en flot nominering.

Læs mere

Inspiration

Cases & interviews

Return on meeting investment!


Læs om udvalgte kunders oplevelse af Hornstrup Kursuscenter som ramme og sparringspartner.

 

Læs mere

Samarbejdsøvelser & teambuilding

Værktøjerne fra METALOG er garanti for deltagerinvolvering på den fede måde.


Få deltagerne på banen!

Se værktøjerne

Lad Hornstrup facilitere!

Teambuilding når det er nemt!


Du har deltagerne.
Vi har værktøjerne.
Og facilitatoren.


Og så er det billigt!

Læs mere