Mødebranchen holdt prisfest

Og Hornstrup var med i opløbet!

Et spektakulært awardshow

Danmarks møde-og eventbranche var den 27. april 2016 samlet i DR Koncerthuset til årets Danish Events & Meetings Award (DEMA) for at fejre de personer, virksomheder og initiativer, der skaber mest værdi, er mest innovative og til inspiration for andre i møde og eventbranchen.

Hornstrup med helt i front 

Martin Monberg, mangeårig udviklingsmand på Hornstrup Kursuscenter var sluppet igennem nåleøjet og var nomineret i kategorien "Frontrunner of the Year".

- De nominerede i Frontrunner-kategorien udmærker sig ved at være forbilledlige videndelere. De er indstillede på at dele deres viden med resten af branchen og ser ikke blot på gevinsten ved business, men også på processerne. Deres tilgang er, at de også vil inspirere andre, og kompetenceniveauet blandt de indstillede er imponerende højt, udtalte DEMA jurymedlem Ib Ravn, Ph.D. og lektor på Aarhus Universitet, i pressemedelelsen op til awardshowet.

Deres tilgang er, at de også vil inspirere andre, og kompetenceniveauet blandt de indstillede er imponerende højt
Ib Ravn, DEMA jurymedlem, Ph.D. og lektor på Aarhus Universitet.

På Hornstrup Kursuscenter er vi stolte over, at omverdenen har lagt mærke til både en stærk holdindsats som har kastet flere priser af sig og nu også har honoreret en stærk individuel indsats i form af den flotte nominering af Martin Monberg.

Det var en tæt afgørelse og prisen endte hos Michael Pryner fra Consensus Online.

Men, Martin Monberg fortsætter med at dele ud af viden og inspiration. Og du er altid velkommen til at komme forbi Hornstrup til en kop kaffe og en snak om udbytterige processer og læringslegetøj der rykker!

Inspiration

DKBS Award Årets Konferencecenter

For 5. gang i streg modtager Hornstrup prisen som "Årets Konferencecenter", i konkurrence med mere end 70 af branchens bedste mødesteder. Gæsternes evalueringer afgør, hvem der skal modtage prisen. 

Læs mere

Lad Hornstrup facilitere!

Teambuilding når det er nemt!


Du har deltagerne.
Vi har værktøjerne.
Og facilitatoren.


Og så er det billigt!

Læs mere

Citater & ordsprog

"Det har jeg aldrig gjort før, så det klarer jeg helt sikkert"
- Pippi Langstrømpe

Vi har samlet udvalg af citater og ordsprog, som du kan bruge til dine slides og oplæg.

Læs mere

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os