Tak til alle jer derude som gør det til en boblende fornøjelse at være vært og yde det lille xtra!

Hornstrup er "Årets Konferencecenter 2017"

I skarp konkurrence med mere end 70 mødesteder

Det er foreningen Danske Konferencecentre DKBS, som står bag den prestigefyldte pris. Prisen tildeles det mødested som i løbet af et år samlet set har opnået den højeste gæstetilfredshed. Gæstetilfredsheden måles som en Net Promoter Score (NPS) og er et kvantitativt udtryk for, om gæsterne har været tilfredse og om de vil anbefale mødestedet til andre.

Bobler i glasset!

Prisen blev overrakt på den årlige generalforsamling i DKBS. På billedet ses Hornstrups lederteam fra venstre Allan Sørensen (køkkenchef), Anders Martin Larsen (direktør) og Martin Monberg (produktchef), alle med bobler i glasset!

Det er en kæmpe anerkendelse af samtlige medarbejdere, der hver dag yder en enorm indsats for at give vores gæster en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Jeg er sikker på, at den ekstra indsats, de gør for at praktisere det gode værtskab, er afgørende for, at vi fortsat kan skille os ud fra de mange andre dygtige partnere i Danske Konferencecentre
Anders Martin Larsen, direktør, Hornstrup Kursuscenter

Fra pressemeddelelsen udsendt af DKBS

Hornstrup Kursuscenter ved Vejle er for imponerende femte år i træk kåret som “Årets Konferencecenter”. Prisen uddeles af sammenslutningen Danske Konferencecentre, der har 77 af landets mest spændende konferencesteder som partnere. 

Konkurrencen er hård og det sætter Hornstrups præstation endnu mere i relief, at det er gæsternes evalueringer, der ligger til grund for kåringen. 

 

- Hvis ikke det var så imponerende, ville man måske kalde det trivielt. Men det er en meget fornem præstation af Hornstrup Kursuscenter. At man fem år i træk kan tage prisen som Årets Konferencecenter, er simpelthen enestående, siger direktøren for sammenslutningen Danske Konferencecentre, der står bag prisen, Marlene H. Sylvester-Hvid, om Årets Konferencecenter 2017.

- Et af kravene til partnerne i Danske Konferencecentre er, at samtlige gæster bliver bedt om at evaluere deres oplevelse omkring service, faciliteter, forplejning osv. De tusindvis af bedømmelser er både med til at sikre et højt, ensartet kvalitetsniveau blandt de 77 konferencesteder i vores sammenslutning og til at give et meget solidt datagrundlag for den årlige kåring af Årets Konferencecenter.

Inspiration

Cases & interviews

Return on meeting investment!


Læs om udvalgte kunders oplevelse af Hornstrup Kursuscenter som ramme og sparringspartner.

 

Læs mere

Samarbejdsøvelser & teambuilding

Værktøjerne fra METALOG er garanti for deltagerinvolvering på den fede måde.


Få deltagerne på banen!

Se værktøjerne