Den første store skalp!

MPI Award "Årets Mødested"

Hornstrup Kursuscenter på rette vej!

Hornstrup Kursuscenter er et forbillede for sin branche. Sådan lød det i begrundelsen, da Hornstrup i 2010 vandt prisen ”Årets Mødested”, uddelt af MPI, mødebranchens største professionelle netværk, ved en Galla Award Dinner på Hotel Hilton Copenhagen Airport.

Martin Monberg og Hanne Wester modtog prisen på vegne af Hornstrup Kursuscenter.

Grundlaget for prisen

Nomineringen fremhævede blandt andet Hornstrups fokus på den innovative kompetenceudvikling, den involverende dialog med kunderne, procesunderstøttende læringslegetøj og rekvisitter, samt inspirerende og kreativ formidling og kommunikation.

Prisen blev overrakt af Kristian Guldager fra Kursuslex, med ordene "Jeg er ikke i tvivl om en succes når jeg ser én og det er enig jury, som har valgt at pege på Hornstrup Kursuscenter". 

Vi er stolte og glade for, at MPI har lagt vægt på, at Hornstrup Kursuscenter har skabt et kreativt læringsmiljø, der ikke bare fokuserer på service og kvalitet, men også på, at skabe rum til udbytterige processer
Martin Monberg , Hornstrup Kursuscenter, 2010

I forlængelse af prisuddelingen udsendte Visit Denmark en pressemeddelelse som fremhævede Hornstrup som et forbillede i branchen og som en af pionererne i den danske mødeindustri. 

Inspiration

DEMA Nominee Front Runner of The Year

Med prisen "Frontrunner of the year" vil DEMA sætte fokus på personer, som bidrager til mødebranchens udvikling med videndeling og passion. Martin Monberg fra Hornstrup fik en flot nominering.

Læs mere

Inspiration

Læringslegetøj & teambuildingværktøjer.

Energizers & icebreakers.

Citater & ordsprog.

Opskrifter fra køkkenet.

Hornstrupshoppen.

Læs mere

Case Sydbank

"God sparring fra Hornstrup, der er gode til at tænke kreativt og stille de rigtige spørgsmål".


40 deltagere på arbejdsmiljøkonference i to dage. Vi talte med tovholder Peter Draborg.

 

Læs mere

Følg os!

Inspiration på væggen!

  • Citater
  • Opskrifter
  • Procesværktøjer
  • Tips & tricks
Følg os