En opskrift på sellerideller

Som vi kan li´dem på Hornstrup

Marianne Lisa Schytt
Køkkensouschef, Hornstrup Kursuscenter

Anderledes. Lette at lave. Og meget vanedannende!
En opskrift som vi har delt rigtig mange ud af!

INGREDIENSER
Sellerideller 
(ca 15 stk)

350 g knoldselleri
1 løg
2 fed hvidløg
½ rød chili
2 æg
1 bdt. Persille
50 g parmesanost
Salt
Sort knust peber
1 spsk. dijonsennep

Persilledip:

1 dl. mayonnaise
1 dl. cremefraiche
1 spsk. dijonsennep
½ dl. citronsaft
1 spsk. kapers
Salt, peber
Frisk persille (hakket)

Sådan gør du!

Riv selleri groft. Blend hvidløg, løg, chili, persille og sennep. Riv parmesanosten. Bland det hele med æg, havregryn, salt og peber.

Form til ca. 15 deller og steg dem i olie og smør på pande til de er gyldne.

Persilledip:

Bland alle ingredienserne til persilledip sammen, smag til og server med de gyldenstegte deller.

Retten peppes evt op med lime både, fritteret kapers og persille samt groft brød.

VELBEKOMME!

Inspiration

Samarbejdsøvelser & teambuilding

Værktøjerne fra METALOG er garanti for deltagerinvolvering på den fede måde.


Få deltagerne på banen!

Se værktøjerne

Ovnbagte rødbeder

Uhmmm...ovnbagte rødbeder med citron/balsamico dressing, persillepesto og hasselnødder.
En opskrift fra Salattøsen. 

Få opskriften

Hornstrups mad på Instagram!

Masser af billeder af lækkerier...for eksempel denne hér: Kammusling, avocadocreme, gule beder, springløg, mynte, sort sesam, økosmør og friskbagte maltbrød!

Følg os

Hold fest på Hornstrup

Hornstrup er blevet opdaget som feststed! Læs om menuer, vin og bobler og overnatning.

Og få et par gode historier fra brudepar på Hornstrup.

Læs mere