Møde, kursus & konference

Vælg et mødested som blander sig indenom!

Og vælg et mødested hvor du virkelig får noget for pengene!
Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og 5 minutter fra Vejle og E45. Nemt at komme til for deltagere på møder, kurser og konferencer.

Du får 4-stjernede konferencefaciliteter, lækker mad, smilende værter og 56 værelser til overnatning.

Hornstrup Kursuscenter evalueres løbende af gæsterne og vi glæder os over en gennemsnitlig vurdering på 9.5 på en skala fra 1 til 10!

Vælg et godt mødested med faciliteter til møde, kursus og konference. Vælg et mødested med værter som er vilde med at have gæster!

Eksempler på mødepakker & priser

HVILKET ARRANGEMENT SKAL VI HJÆLPE DIG MED?

Dagmøde

Skal dit team holde et dagsmøde? Hornstrup Kursuscenter ligger tæt på,  5 minutter fra Vejle og har moderne og hyggelige mødefaciliteter til en god udbytterig dag!

 

Læs mere og se priseksempel

Døgnmøde

Når dine deltagere skal være væk hjemmefra i flere dage, så skal du være sikker på at de er i gode hænder. Dét er de på Hornstrup! Vi sørger for, at alt kører på skinner. Og så kan I også glæde jer til forplejningen!

Læs mere og se priseksempel

Workshop

Skal du facilitere eller arrangere en workshop? Så er deltagerinvolvering, dialog, beslutninger nøglen til en udbytterig proces. Kom til Hornstrup, tæt på Vejle og få en god workshop-dag!

Læs mere og se priseksempel

Kursus

Hvis I skal afholde et kursus hvor jeres deltagere får det bedst mulige udbytte, så vælg et kursuscenter som mange års erfaring som ramme for kursusforløb på én eller flere dage. Hornstrup har hele pakken!

Læs mere og se priseksempel

Inspiration

Vi blander os indenom!

Tilfredse gæster er vores mål

Hvor tilfredse er vores gæster på en skala fra 1 til 10? Vores mange gæsteevalueringer har et gennemsnit på 9.5 og vi kan roligt sige...at vi er vilde med vores gæster!

Fokus på deltagernes udbytte

Vi fokuserer på dit udbytte! Med hyldevis af læringslegetøj og procesværktøjer - og med Meetovators og coaches i staben - så får du god sparring på din proces! Det sikrer dit Return On Meeting Investement.

Værtskab der mærkes og smages

Vores gæster fremhæver ofte den gode stemning og atmosfære på Hornstrup. Men endnu flere nævner maden. Og når man er væk hjemmefra, så skal man forkæles - også på tallerkenen!