Sydbank

Kundecase
Arbejdsmiljøkonference

Sydbank blev etableret i 1970 ved en sammenslutning af 4 mindre, sønderjyske lokalbanker og har siden via fusioner og tilkøb bredt sig ud over det meste af Danmark. Sydbank er i dag en af Danmarks største banker med ca. 2.100 medarbejdere og 68 filialer.

Arrangementets tovholder, Peter Draborg , blev efter arrangementet spurgt, om han kunne sætte nogle ord på samarbejdet med Hornstrup Kursuscenter.

Deltagere

40 deltagere fra bankens arbejdsmiljøorganisation

Arrangementet

2 dages konference med fuld forplejning, overnatning og teambuilding

Formål

Erfaringsudveksling, samarbejde og hyggeligt samvær

Sydbank på Hornstrup

Interview med Peter Draborg

Head of security, Sydbank

Hvad var formålet med jeres arrangement?

- 2 dages konference for bankens arbejdsmiljøorganisation, hvor nærhed, samarbejde, erfaringsudveksling og dialog om aktuelle emner var i højsædet.

Hvordan vil du beskrive sparringen med Hornstrup?

- Efter flere års samarbejde om disse konferencer har vi en næsten indforstået dialog. God sparring fra Hornstrup, der er gode til at tænke kreativt og også stille de rigtige spørgsmål til konferencens program.

Hvordan vil du beskrive Hornstrup som ramme?

- Den unikke stemning skabt af personalet og stedets indretning giver en høj grad af ”hyggefaktor”, som danner et perfekt grundlag for den form for konference som vi afholder.

- Lokalernes og stedets størrelse passer godt til et hold som vores på ca. 40 deltagere. Altid en lækker forplejning. God central placering i landet.

Det er totaloplevelsen der gør forskellen, men særligt må igen fremhæves stemningen og intimiteten på stedet, som med det samme får deltagerne til næsten at føle sig hjemme og godt tilpas
Peter Draborg, Head of security, Sydbank

Hvordan vil du beskrive værtskabet på Hornstrup?

- Det er som besøgende tydeligt at mærke, at personalet gør meget for, at gæsterne skal føle sig velkommen og godt tilpas. Som konferenceleder er du tillige i konstant og sikker dialog med personalet om forløbet og evt. ændringer undervejs.

- Der er fra personalets side hele tiden en tæt opfølgning, og de indgår hurtigt i en dialog om forslag og accept af tidsmæssige forskydninger i programmet.

-Som konferenceleder føler man sig altid i gode og trygge hænder. Det føles som om, at der konstant under forløbet er udspændt et slags sikkerhedsnet under dig.

Hvordan vil du beskrive Hornstrups bidrag til udvælgelse af procesværktøjer og facilitering af øvelser og processer?

- Vi aftalte på et indledende møde, hvorledes Hornstrup kunne bidrage med et indslag, der gav et afbræk i programmet og en anderledes oplevelse for deltagerne. Til det formål er Martin meget meget god til at byde ind med forslag, der passer ind i konferencens dagsorden og hovedemne.

- I år blev det en samarbejdsopgave. Grupperne skulle med blot et tegneinstrument tegne udvalgte temaer, der relaterede sig til nogle af konferencens temaer.
Opgaven har efterfølgende været meget positivt omtalt i deltagerkredsen.

Hvordan vil du generelt beskrive Hornstrups bidrag i forhold til at løfte arrangementet og deltagernes udbytte?

- Det er totaloplevelsen der gør forskellen, men særligt må igen fremhæves stemningen og intimiteten på stedet, som med det samme får deltagerne til næsten at føle sig hjemme og godt tilpas.

Lokalernes og stedets størrelse generelt passer og godt til et hold som vores på ca. 40 deltagere. Altid en lækker forplejning. God central placering i landet.
Peter Draborg, Head of security, Sydbank

- Som konferenceleder er det af meget stor betydning for en samlet succes, at deltagerne netop er afslappede og føler sig godt tilpas i omgivelserne. Det lægger med det samme helt naturligt op til samtaler og god stemning deltagerne imellem.

Hvad er dine øjne dét, som adskiller Hornstrup positivt fra andre mødesteder du kender?

- Intimiteten, stemningen og størrelsen som naturligt giver overblik og overskud. Derudover giver det også personalet det fornødne overblik og tid til at guide og hjælpe dig gennem et konferenceforløb på en meget nærværende måde.

 Hvis du skulle beskrive Hornstrup med tre ord?

- Stemningsskabende professionelt nærvær.

Ville du anbefale Hornstrup til kollegaer?
- Ja

Vi siger tak til Peter for anbefalingen!

Inspiration

Case Dechra

"Der var fra første færd rigtig god kontakt og forståelse for vores behov".

 

27 deltagere fra salgsafdelinger i Danmark, England, Holland og Tyskland. Welcome to Hornstrup!

Læs interview

Lad Hornstrup facilitere!

Teambuilding når det er nemt!


Du har deltagerne.
Vi har værktøjerne.
Og facilitatoren.


Og så er det billigt!

Læs mere

Hornstrups mad på Instagram!

Køkkenteamet på Hornstrup har en fest hver dag og det betyder masser af lækkerier til vores gæster! Se billederne hér...MUMS!

Følg os