Vi kontakter dig hurtigst muligt!

Udfyld formularen og så vender jeg tilbage. Vi finder en dag til en rundvisning og en god snak.
Så er festen kommet lidt nærmere!

Med venlig hilsen
Marianne Schytt
Køkkenchef
+ evt bedste tidspunkt at ringe på, hverdage ml. 8.00-15.00.

Inspiration

Sanne & Kaspers bryllupsfest

"Hvis vi skal fremhæve en særlig detalje, så må det helt klart være maden og vinen! Det overgik alle forventninger, og det var så dejligt at både maden og vinen blev præsenteret så flot"

Læs interview

Festarrangement, menu & pris

Et godt festarrangement handler om at få matchet rammerne, menuen, vinen og prisen på en måde, så det matcher jeres forventninger. Og på Hornstrup får I noget for pengene!

Læs mere

Vinkort & bobler

På Hornstrup Kursuscenter holder vi meget af god vin og vi holder særligt meget af festlige bobler.
Har du særlige ønsker, som ikke fremgår af vinkortet, så hjælper vi også med det!

Læs mere

Hornstrups mad på Instagram!

Køkkenteamet på Hornstrup har en fest hver dag og det betyder masser af lækkerier til vores gæster! Se billederne hér...MUMS!

Følg os

Hvad siger gæsterne?

Tryghed

"Vi har følt os helt trygge undervejs i forløbet, da vi altid har kunnet få svar på de spørgsmål, vi måtte have. Og så bliver man i øvrigt altid modtaget med smil og varme af alle, når man træder ind ad døren hos jer"

Kvalitet

"Vinkortet er usædvanlig godt og med fornuftige priser og i virkeligheden en himmelsk oplevelse! Og så var der en fantastisk velvilje omkring valg af vin. At kunne få lov til at kontakte leverandøren direkte er usædvanligt"

Værtskab

"Efter festen spurgte personalet i receptionen ind til festen og ville gerne se billeder fra vores store dag. Det var en dejlig fornemmelse. Dejligt at man lever sig ind i, hvordan vores fest var gået"