Velkommen til Hornstrup Kursuscenter

Fra landsbyskole til prisbelønnet mødested

Vi blander os indenom!

Hornstrup Kursuscenter ved Vejle har altid været synonymt med rum til læring. Oprindeligt som landsbyskole og fra 1973 som lejrskole og kursussted for friskolelærere. Og i dag fremstår kursuscentret som en moderne prisbelønnet kursusejendom, ejet af Frie Skolers Lærerforening.

Hornstrup Kursuscenter besøges årligt af mere end 10000 gæster fra en lang række private og offentlige virksomheder og organisationer i forbindelse med møder, kurser og konferencer med og uden overnatning. Og privatpersoner har også fået øjnene op for Hornstrup som en god ramme om fester.

Vi blander os indenom!

Tilfredse gæster er vores mål

Hvor tilfredse er vores gæster på en skala fra 1 til 10? Vores mange gæsteevalueringer har et gennemsnit på 9.5 og vi kan roligt sige...at vi er helt vilde med vores gæster!

Fokus på deltagernes udbytte

Vi fokuserer på dit udbytte! Med hyldevis af læringslegetøj og procesværktøjer - og med dygtige facilitatorer i huset - så får du god sparring på din proces! Det sikrer dit Return On Meeting Investement.

Værtskab der mærkes og smages

Vores gæster fremhæver ofte den gode stemning og atmosfære på Hornstrup. Men endnu flere nævner maden. Og når man er væk hjemmefra, så skal man forkæles - også på tallerkenen!