Velkommen til Hornstrup Kursuscenter

Fra landsbyskole til prisbelønnet mødested

Vi blander os indenom!

Hornstrup Kursuscenter ved Vejle har altid været synonymt med rum til læring. Oprindeligt som landsbyskole og fra 1973 som lejrskole og kursussted for friskolelærere. Og i dag fremstår kursuscentret som en moderne kursusejendom, ejet af Frie Skolers Lærerforening, FSL.

Hornstrup Kursuscenter besøges årligt af mere end 10000 gæster fra en lang række private og offentlige virksomheder og organisationer i forbindelse med møder, kurser og konferencer med og uden overnatning. Og privatpersoner har også fået øjnene op for Hornstrup som en god ramme om fester.

Vi blander os indenom!

Et prisbelønnet mødested

Hornstrup har I flere år vundet DKBS Award "Årets Konferencecenter" i konkurrence med mere end 70 af branchens bedste mødesteder. Vi er stolte og vi ved, at det forpligter!

Fokus på deltagernes udbytte

Vi fokuserer på dit udbytte! Med hyldevis af læringslegetøj og procesværktøjer - og med Meetovators og coaches i staben - så får du god sparring på din proces! Det sikrer dit Return On Meeting Investement.

Værtskab der mærkes og smages

Vores gæster fremhæver ofte den gode stemning og atmosfære på Hornstrup. Men endnu flere nævner maden. Og når man er væk hjemmefra, så skal man forkæles - også på tallerkenen!

  

Vi er Konference.dk partner