Bryllupsfest på Hornstrup Kursuscenter

Professionelt, hyggeligt og lækkert!

Der er ikke noget bedre end en god fest! Og vi har spurgt brudeparret Sanne og Kasper om, hvordan de oplevede Hornstrup som ramme for deres store dag.
Vi blev mødt af en ”alt kan lade sig gøre her”-attitude

Mad og vin der smager

Vi finder det rigtige match

Værtskab der mærkes

Vi er der for jer og jeres gæster

Dine gæster kan slå sig løs!

Vi har 56 rolige værelser til overnatning

Interview med Sanne & Kasper

Set i bakspejlet - hvad betød det så for jeres fest, at den blev holdt på Hornstrup?

- Det betød at vi kunne slappe af både op til og under selve festen, da vi ikke var i tvivl om at I havde styr på det hele. Så det gav os en dag og aften uden bekymringer.

- Også vores toastmaster har kun positive ting at sige om stedet og personalet, og han oplevede kommunikationen med personalet som rigtig god!

- Derudover betød det rigtig meget at der var mulighed for overnatning, særligt fordi mange af vores gæster kom langvejs fra.

Vi var meget tilfredse med det hele i forhold til samspillet med Hornstrup. Vi fik hurtigt svar på de spørgsmål vi havde, og vi blev mødt af en ”alt kan lade sig gøre her”-attitude.
Sanne & Kasper, Brudepar

Hvad ville I fremhæve hvis I skulle anbefale Hornstrup som feststed til nogle som ikke havde valgt feststed endnu?:

- At Hornstrup er et super godt sted at holde fest! Man får en samlet pakke, og behøver ikke selv at tænke på andet end at møde op og holde en god fest.

Hvordan oplevede I sparringen med køkkenchef Marianne op til festen?

- Rigtig godt! Marianne var meget professionel og havde fuldstændig styr på tingene. Vi følte os i meget trygge hænder fra det allerførste møde med Marianne. Vi har kun positive ting at sige om kommunikationen med hende

- Hun var god til at udstråle profesionalisme og at hun havde styr på det hele. Derudover var hun god til at komme med forslag til hele aftenens forløb, og gav os en masse god råd.

Hvad vil I særligt fremhæve i forhold til forplejningen?

- Maden var helt perfekt, det overgik alle vores forventninger. Alle gæsterne roste maden til skyerne, og ligeledes morgenmaden dagen efter var på et niveau vi slet ikke havde forestillet os.

- Hvis vi skal fremhæve en særlig detalje, så må det helt klart være maden og vinen! Det overgik alle forventninger, og det var så dejligt at både maden og vinen blev præsenteret så flot.

Hvordan fungerede rammerne?

- Så flotte rammer. Festlokalet var dejligt lyst, der var god plads og bordene var smukt dækkede og pyntede med flotte blomster. Værelserne var også super flotte og overalt var der pænt og rent. Sengene samt dyner og puder var i rigtig god kvalitet, og det var skønt at ligge sig i en god seng ovenpå en dejlig fest.

- Hornstrup var for os den perfekte ramme for vores fest. Stedet har en smuk beliggenhed og selve bygningerne udstråler ro og en hyggelig atmosfære. Derudover var det meget vigtigt for os at holde festen et sted med overnatningsmulighed.

Og hvad med service og stemningen?
- Servicen var helt i top! Alle medarbejdere vi mødte var søde, smilende og særdeles service-mindede. Rigtig god stemning. Hele stedet har en hyggelig og afslappet atmosfære, sådan næsten lidt højskole-agtigt.

Alle medarbejdere vi mødte var søde, smilende og særdeles service-mindede. Rigtig god stemning.
Sanne & Kasper, Brudepar

Hvad har overrasket jer mest i forhold til samspillet med Hornstrup?

- Vi var meget tilfredse med det hele i forhold til samspillet med Hornstrup. Vi fik hurtigt svar på de spørgsmål vi havde, og vi blev mødt af en ”alt kan lade sig gøre her”-attitude. For eksempel var det rigtig dejligt at i tilbød vegetar/veganer menu og alkoholfrie vine/saftmenu til de som ønskede dette.

Hvordan adskiller Hornstrup og "Hornstrupperne" sig positivt fra andre steder I har holdt/deltaget i festarrangementer?

- Det adskiller sig på den måde at man får en samlet pakke, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Både mad, vin, service og omgivelser er perfekte.

Hvordan oplever I forholdet imellem det man betaler og det man får på Hornstrup?

- Vi synes man får rigtig, rigtig meget for pengene. Vi havde helt sikkert ikke kunnet finde et andet sted, hvor vi kunne få den samme fest til denne pris.

 Hvad har jeres gæster sagt om festen efterfølgende

- Alle har kun haft rosende ord om stedet. Mange af de gæster som bor i Vejle om omegn, har sagt at de ikke vidste man kunne holde fest på Hornstrup, og at de var ærgerlige over ikke at have vidst det for længst. Jeg tror godt I kunne have nogle fremtidige kunder der:)

Hvis I skulle beskrive Hornstrup som feststed med 3 ord - hvad skulle det så være?

 - Professionelt, hyggeligt og lækkert.

Inspiration

Festarrangement, menu & pris

Et godt festarrangement handler om at få matchet rammerne, menuen, vinen og prisen på en måde, så det matcher jeres forventninger. Og på Hornstrup får I noget for pengene!

Læs mere

Vinkort & bobler

På Hornstrup Kursuscenter holder vi meget af god vin og vi holder særligt meget af festlige bobler.
Har du særlige ønsker, som ikke fremgår af vinkortet, så hjælper vi også med det!

Læs mere