Bryllupsfest på Hornstrup Kursuscenter

Drømmefest i afslappede rammer

Mads og Dorte bor i København, men valgte at holde deres bryllupsfest på Hornstrup Kursuscenter - tæt på familien i Vejle og Jylland. Vi spurgte efter festen Mads og Dorte om, hvordan de havde oplevet Hornstrup kursuscenter som ramme for deres store dag.
Vi fik en drømmefest i afslappede rammer

Mad og vin der smager

Vi finder det rigtige match

Værtskab der mærkes

Vi er der for jer og jeres gæster

I bestemmer hvornår festen slutter

Og vi har 56 rolige værelser til overnatning

Interview med Mads & Dorthe

Set i bakspejlet - hvad betød det så for jeres fest, at den blev holdt på Hornstrup?

- At vi fik en drømmefest i afslappede rammer - og at vi fik mulighed for at trække festen helt ud og spise morgenmad og dele minder sammen dagen derpå med alle vores gæster. At der ikke var begrænsninger, men åbenhed og en tydelig interesse og glæde over vores arrangement. Og så at vi fik utroligt meget for pengene.

Det har overrasket os, hvor meget vi fra dag ét fik lov at præge vores fest.
Mads & Dorthe, Brudepar

Hvordan oplevede I sparringen med køkkenchefen op til festen?

- Meget professionelt. Der var ingen begrænsninger, og vi blev hele tiden mødt med muligheder fremfor begrænsninger. Man føler en oprigtig interesse i at skabe de perfekte rammer og man bliver mødt med varme.

Hvad vil I særligt fremhæve i forhold til forplejningen?

- En af hovedårsagerne til at vi valgte Hornstrup var maden og deres vinkort. Vinkortet er usædvanlig godt og med fornuftige priser og i virkeligheden en himmelsk oplevelse! Og så var der igen en fantastisk velvilje omkring valg af vin. At kunne få lov til at kontakte leverandøren direkte er intet mindre end usædvanligt. Mange af vores gæster har efterfølgende henvendt sig til os og rost maden højt!

- Og så skal også de virkelig lækre sandwich og den fantastiske morgenmadsbuffet fremhæves. Morgenmadsbuffeten er tit der, hvor nogle sparer, men på Hornstrup var det som om, man prøvede at overgå aftenens festmåltid".

Hvordan fungerede rammerne?

- Vi var lidt bekymrede over begrebet ”kursuscenter”, da vi tog ud for at besøge stedet første gang. Men at træde indenfor og mærke stemningen og møde køkkenchefen bevirkede at alle forbehold faldt.  Festsalen er ikke romantisk med gamle sprossede ruder, men der er en ro over stedet. En blanding mellem højskole og hotel. Med højt til loftet og gennemført professionelt. Og så er der plads! Masser af plads - både inde og ude. Og vores gæster kunne overnatte på Hornstrup, et kæmpe plus.

Meget professionelt. Der var ingen begrænsninger, og vi blev hele tiden mødt med muligheder fremfor begrænsninger. Man føler en oprigtig interesse i at skabe de perfekte rammer og man bliver mødt med varme
Mads & Dorthe, Brudepar

 Og hvad med servicen?

- Serviceminded personale under hele festen. Da en gæst uventet melder, at hun er vegetar og en anden at han ikke spiser kalvekød, tryller personalet en menu frem. Meget imponerende! Og så er den generelle stemning på Hornstrup bare  afslappet og professionel. Nærmest dejlig "hjemlig" hygge.

 

Hvad har overrasket jer mest i forhold til samspillet med Hornstrup?

- Hvor meget vi fra dag ét fik lov at præge vores fest!

Inspiration

Festarrangement, menu & pris

Et godt festarrangement handler om at få matchet rammerne, menuen, vinen og prisen på en måde, så det matcher jeres forventninger. Og på Hornstrup får I noget for pengene!

Læs mere

Morten & Kristinas bryllupsfest

"I det hele taget oplevede vi en stor imødekommenhed og vi er meget positivt overraskede over, hvordan alle på Hornstrup har været med til at gøre det til vores fest og ikke bare endnu en fest"

Læs interview