Bryllupsfest på Hornstrup Kursuscenter

Når alt bare klapper!

Morten og Kristina valgte at holde deres fest på Hornstrup Kursuscenter. Og det blev en skøn fest, i stille og rolige omgivelser, med god mad og vin...og et nysgerrigt personale som gerne ville se billeder efter festen!
Alle på Hornstrup har været med til at gøre det til vores fest og ikke bare endnu en fest

Mad og vin der smager

Vi finder det rigtige match

Værtskab der mærkes

Vi er der for jer og jeres gæster

I bestemmer hvornår festen slutter

Og vi har 56 rolige værelser til overnatning

Interview med Morten

Hvordan oplevede I sparringen med Hornstrup op til festen?

- Allerede inden vi havde valgt at holde vores bryllup på Hornstrup Kursuscenter, sad køkkenchefen og tog notater, for at komme ind på vores historie. Vi blev overraskede over den høje grad af imødekommenhed og indstillingen til vores fest. Positiviteten smittede af på os og gav os indtrykket af, at her var der styr på tingene.

Hornstrup som ramme for jeres fest?

- Jeg tror roligt vi kan sige, at dette kunne bestemt ikke gøres meget bedre. Personalet i køkkenet, i receptionen, samt det serveringspersonale som var med under festen gjorde et fantastisk stykke arbejde.

- Og vores kontaktperson under selve festen, Connie, havde det fulde overblik og havde bare styr på vores fest. Allerede fra om fredagen hvor vi gik og pyntede op i festsalen, gik hun med rundt og gjorde hendes til at vores fest blev super god. I øvrigt dejligt, at vi kunne pynte op som vi ville.

Beliggenheden?

- Hornstrup ligger perfekt i stille og rolige omgivelser og man bliver ikke forstyrret af storbyens travlhed. Dejligt at værelserne lå i samme bygning, så man ikke skulle gå ud sent om natten for at finde sit værelse. Ingen trapper, hvilket gjorde det nemt for de ældre som var med til festen.

Forplejningen?

- Der manglede intet, og alt klappede bare. Alt den respons vi har fået fra vores gæster, som er alle 52 personer, har sagt eller skrevet til os, at både maden og vinen var det bedste de længe havde fået, og at der i hvert fald ikke manglede hverken vådt eller tørt.

- Vi havde nogle gæster som ikke var til rødt kød, og her må vi fremhæve Connie og køkkenet. Da Connie fandt ud af det, gik der ikke lang tid før der stod gennemstegt kød foran vores gæster. Og da desserten kom og Kristinas far har diabetes, tog det et splitsekund at få byttet den ud med noget mørkt chokolade, hvilket en diabetiker kan tåle. Igen et super træk.

Værtskabet?

- Sådan et personale skulle der være alle steder! De var der, men vi lagde ikke mærke til dem på nogen måde. Manglede der noget, var det blot at sige det og der gik ikke lang tid før man havde det man manglede. Og under Kristinas fremvisning med projekter, kom Connie Kristina til undsætning og fik det til at virke.

- Efter festen spurgte personalet i receptionen ind til festen og ville gerne se billeder fra vores store dag.

- Det var en dejlig fornemmelse. Dejligt at man lever sig ind i, hvordan vores fest var gået.

Jeg tror roligt vi kan sige, at dette kunne bestemt ikke gøres meget bedre!
Morten, Brudgom

- I det hele taget oplevede vi en stor imødekommenhed på Hornstrup og vi er meget positivt overrasket over, hvordan alle på Hornstrup har været med til at gøre det vores fest og ikke bare endnu en fest.

Den afgørende detalje?

- Helt klart personalet på Hornstrup og det gælder dem alle. Dét at vi kunne slappe af og nyde vores fest, gjorde at Hornstrup er et perfekt sted at holde sin fest. Vi kommer stensikkert tilbage i fremtiden, når vi skal holde en større fest.

Hornstrup som feststed med 3 ord?

- Fantastisk, trygt, imødekommende.

Inspiration

Festarrangement, menu & pris

Et godt festarrangement handler om at få matchet rammerne, menuen, vinen og prisen på en måde, så det matcher jeres forventninger. Og på Hornstrup får I noget for pengene!

Læs mere

Maria & Jimmys bryllupsfest

"Vi har følt os helt trygge undervejs i forløbet, da vi altid har kunnet få svar på de spørgsmål, vi måtte have. Og så bliver man altid modtaget med smil og varme af alle, når man træder ind ad døren hos jer"

Læs interview