Bryllupsfest på Hornstrup Kursuscenter

Flot, indbydende og afslappet på den gode måde!

Maria og Jimmy fra Vejle havde overvejet at afholde deres fest på Munkebjerg eller Comwell, men valgte Hornstrup Kursuscenter. Vi spurgte efter festen Maria, om hun kunne sætte nogle ord på forløbet af drømmefesten på Hornstrup.
Præcis som vi havde håbet, blev stemningen afslappet og uformel

Mad og vin der smager

Vi finder det rigtige match

Værtskab der mærkes

Vi er der for jer og jeres gæster

I BESTEMMER HVORNÅR FESTEN SLUTTER

Og vi har 56 rolige værelser til overnatning

Interview med Maria

Set i bakspejlet - hvad betød det så for jeres fest, at den blev holdt på Hornstrup?

- Jeg tror festen blev mere afslappet og uformel end den ville have været blevet, hvis vi for eksempel havde valgt at holde den på Munkebjerg eller Comwell, som nogen havde foreslået os. Vi følte os hurtigt hjemme hos jer, hvilket betyder meget for os, da vi netop gerne ville have en fest, der ikke var for stiv og formel.

Vi har følt os helt trygge undervejs i forløbet, da vi altid har kunnet få svar på de spørgsmål, vi måtte have. Og så bliver man i øvrigt altid modtaget med smil og varme af alle, når man træder ind ad døren hos jer
Maria, Brud

Hvordan oplevede I sparringen med køkkenchefen op til festen?

- Rigtig god. Der blev lyttet til vores ønsker, og der kom gode forslag og idéer, hvilket var en stor hjælp, da vi absolut ikke havde nogen erfaring med at arrangere fester. 

Hvad vil I særligt fremhæve i forhold til forplejningen?

- Maden blev rost til skyerne af samtlige gæster, og vinen faldt også i god smag. Vi har hørt fra flere af vores gæster sidenhen, at de har anbefalet jer til andre. Flere af gæsterne kommenterede den flotte anretning af maden. Jeg må med skam erkende, at mit fokus var andetsteds, så jeg kan knap huske at have set eller smagt noget! 

Hvordan fungerede rammerne?

- Flotte, indbydende og afslappede på den gode måde. Og bordpynten var perfekt - smuk og enkel præcis som vi havde ønsket det.

- Præcis som vi havde håbet blev stemningen afslappet og uformel, hvilket i høj grad skyldes jeres indbydende lokaler samt jeres yderst kompetente og venlige personale.

- Vi fandt ud af i løbet af aftenen, at mange af vores gæster gerne ville have overnattet på kursuscentret, så den service har vi lovet familien at benytte os af til fremtidige fester hos jer.

Og hvad med servicen?

- Formidabel. Kompetent og effektiv service af et konstant smilende og hjælpsomt personale. Selv nåede jeg ikke at snakke med køkkenet, men jeg fornemmede, at der var god kommunikation mellem dem og vores toastmaster. Personalet fandt hurtigt ud af, at jeg hverken drikker rød- eller hvidvin, og de skænkede uopfordret asti til mig i stedet, hvilket var et stort hit.

Var der en særlig detalje som I oplevede som særligt vellykket?

- Vi havde bedt om at bordene ikke blev stillet dobbelt, da vi gerne ville have at man skulle kunne føre samtaler henover bordene uden at skulle råbe.  I frygtede at det ville blive for klemt pga. de mange glas, men alle gæsterne har efterfølgende fremhævet netop de smalle borde som en meget positiv detalje, da man uden besvær kunne føre samtaler på tværs af bordene.

- Både køkkenet og tjenerne var med på at drille min onkel lidt, da han uventet havde meldt sin ankomst blot to dage før brylluppet, så bordplanen og opdækningen måtte ændres i sidste øjeblik. De udførte en lille gimmick til perfektion til både min onkel og de øvrige gæsters store fornøjelse.

Hvad har overrasket jer mest i forhold til samspillet med Hornstrup?

- Det er første gang vi har arrangeret en fest "ud af huset", så vi har ikke noget at sammenligne med, men jeg kunne ikke forestille mig, at det kunne have været forløbet bedre andre steder.

Vi har følt os helt trygge undervejs i forløbet, da vi altid har kunnet få svar på de spørgsmål, vi måtte have.  Og så bliver man i øvrigt altid modtaget med smil og varme af alle, når man træder ind ad døren hos jer.

Hvordan oplever I forholdet imellem det man betaler og det man får på Hornstrup Kursuscenter?

- Kuvertprisen er ifølge flere vi har snakket med yderst rimelig.

Hvordan vil I beskrive Hornstrup som feststed med 3 ord?

- Over al forventning!

 

Inspiration

Festarrangement, menu & pris

Et godt festarrangement handler om at få matchet rammerne, menuen, vinen og prisen på en måde, så det matcher jeres forventninger. Og på Hornstrup får I noget for pengene!

Læs mere

Mads & Dorthes bryllupsfest

"Meget professionelt. Vi blev hele tiden mødt med muligheder fremfor begrænsninger. Man føler en oprigtig interesse i at skabe de perfekte rammer og man bliver mødt med varme"

Læs interview